Vo štvrtok, 24. apríla 2008 rozhýbe New Yorker módny život v Prešove.

17.04.2008 Prešov

Prešov, 17.4.2008 – Trendy, rozmanité a ultra módne kolekcie New Yorker budú mať veľkolepú premiéru v tomto živom meste východného Slovenska.
Obchod v zábavno-obchodnom centre MAX v Prešove s predajnou plochou viac ako 1550 m2 bude najväčšou pobočkou tohto európskeho predátora módy na Slovensku. Na svoje si prídu všetci tínedžeri a mladí, na ktorých čakajú uvádzacie ceny vybraných odevov. Budú si môcť vybrať zo známych značiek New Yorker: fishbone, fishbone sister, amisu, smog a censored. O zábavu bude postarané po celý deň. Na návštevníkov čakajú zábavné súťaže, darčeky, vystúpenie speváčky Anawi, DJ JTBIG so super hudbou, stylingový kútik kaderníctva KLIER, skvelý moderátor a mnoho ďalších prekvapení.

Nezáleží na tom, či ide o ležérne oblečenie, najnovšie módné štýly alebo pôvabné doplnky – v Prešove si každý príde na svoje. Oficiálne otvorenie predajne v zábavno-obchodnom centre MAX bude spojené s náležitou oslavou! Na priaznivcov New Yorker čaká lákavá kombinácia širokého výberu najnovších módnych trendov. Pripravte sa na deň plný módnych zaujímavostí, špeciálnych cien a zábavy. Vyberať si budete môcť z ležérnych outfitov, sexy štýlov, zo športového a bežného oblečenia, rozmanitých doplnkov či sexy bielizne. New Yorker ako vždy pripravil výhodné uvádzacie ceny pre všetkých, ktorí sem prídu obnoviť svoj šatník. Celodennú nákupnú horúčku spríjemní návštevníkom speváčka Anawi, DJ JTBIG, ktorý bude od rána mixovať hudobné hity, hair-stylistka z kaderníckeho salónu KLIER a promotéri, ktorí návštevníkom nielen radi poradia, ale budú mať pripravené aj lákavé darčeky.

Priaznivci mladej módy sú nároční – New Yorker im preto vychádza v ústrety inovatívnym designom interiéru v zábavno-obchodnom centre MAX. Nová predajňa je zaujímavá sofistikovanou kombináciou a hrou vzdušne pôsobiacich regálov, svetelných objektov a sviežich farieb, ktoré dodávajú interiéru pocit celkovej nadnesenosti a ľahkosti.

New Yorker v Prešove je už 16. otvoreným obchodom na Slovensku
a viac ako 607. predajňou v Európe.
Oslavujte s nami!

New Yorker
V oblasti mladej módy patrí spoločnosť New Yorker k lídrom európskeho trhu. Vznikla v roku 1971 a v súčasnosti je so svojimi viac než 600 predajňami zastúpená už v 19-tich krajinách Európy. Spoločnosť vstúpila na slovenský trh v roku 2004 otvorením svojho prvého obchodu v Bratislave. V súčasnosti má spoločnosť New Yorker na Slovensku 16 predajní. Hlavným cieľom spoločnosti je dosiahnuť vedúce postavenie na európskom trhu mladej módy. Do konca roku 2008 chce spoločnost rozšírit sieť predajní až na 700 obchodov. Cieľovej skupine mladých ľudí vo veku od 14 do 35 rokov ponúka New Yorker kolekcie v najnovších módnych trendoch za atraktívne a dostupné ceny. Sortiment pozostáva z 5-tich vlastných značiek: fishbone a fishbone sister (športové oblečenie a bežné oblečenie, uvoľnený mestský štýl); amisu (ženský štýl pre každodenné nosenie); smog (trendy oblečenie pre mladých mužov), censored (bielizeň a plavky).
 

Vyberte región